Lars Kristiansen (salgssjef) (f.v.), Peder Godvik (markedsansvarlig), Mattis Røisland (driftssjef), Hilde Seeberg (varehussjef). Foto: Duri
Lars Kristiansen (salgssjef) (f.v.), Peder Godvik (markedsansvarlig), Mattis Røisland (driftssjef), Hilde Seeberg (varehussjef). Foto: Duri

Duri med nyåpning av bransjesenter for håndverkere

Duri Fagprofil har vært gjennom en kraftig vekst gjennom flere år, og satser nå med en nyåpning av utvidet varehus på 12.000 kvadratmeter på Brobekk.

Duri Fagprofil AS er et byggevarehus som har spesialisert seg på spesial- og nisjeprodukter for håndverkere, spesielt mot gulvleggere, malere, flisleggere og våtromsbyggere samt andre utførende i ROT-markedet.

De er en del av Byggtilbehørs Gruppen AS (BTG), og Duri forventer en omsetning på 420 millioner kroner i 2023. Selskaper som inngår i BTG forventer en omsetning på cirka 1,3 milliarder kroner i 2023.

I starten av mars ble utvidelsen av varehuset i Brobekkveien 80C markert med en stor leverandørmesse og egne utstillinger, konkurranser og demonstrasjoner for besøkende i varehuset.

– På mer enn 12.000 kvadratmeter butikk har nå Duri vokst i flere retninger og tilbyr håndverkere og entreprenører i de fleste kategorier et bredt utvalg kjerne- og spesialprodukter, skriver selskapet i en pressemelding.

– I desember overtok vi lokalene etter Ahlsell på Brobekk og kunne derved utvide ytterligere. Gjennom ombyggingen har vi forsøkt å gjøre våre ulike avdelinger tydeligere og mer tilgjengelige gjennom flere innganger her i huset. Vi har gradvis tatt over større og større deler av huset her på Alnabru og er enormt stolte over det vi har fått til, sier markeds- og kommunikasjonsansvarlig Peder Godvik i meldingen.

Etter ombyggingen er det kommet på plass flere utstillinger og fremvisninger av produkter.

– Vi ser en sterk vekst i handlende kunder, som viser at de setter pris på det vi tilbyr. Våre kompetente medarbeidere kan sparre med proffen, og gjør alt de kan for å skaffe til veie produkter til små og store prosjekter. Dette har vi klart også gjennom en periode med trøblete varetilgang, som nå heldigvis vi ser er blitt bedre, sier Mattis Røisland, driftssjef i Duri.