Driftsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

Firma Veidekke Industri
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist12.02.2019

Til vår driftskontrakt innen veivedlikehold i Drammen søker vi en strukturert og kvalitetsbevisst driftsleder med god kontraktsforståelse og kremmerånd.

Som driftsleder vil en av dine hovedoppgaver være å skaffe oppdrag, følge opp og sørge for å gjennomføre disse i henhold til bestilling fra våre kunder. Du trives med en kombinasjon av praktisk oppfølging av drift kombinert med driftsplanlegging og prosjektstyring. Kontorsted er Drammen, men i det daglige vil du være mye på farten i hele Drammensregionen.

Arbeidsoppgaver

Din viktigste oppgave er å sikre kvalitet og leveranser for driftskontrakten i henhold til kundekrav, gjeldende lover og regler samt Veidekkes egne retningslinjer og krav knyttet til kontrakten. I det daglige vil dette innebære blant annet:

  • Oppfølging av våre underentreprenører og samarbeidspartnere
  • Rapportering og oppfølging (HMS, kvalitet, økonomi, produksjon mm)
  • Håndtering av dokumentasjon
  • Bistå leder med enkel personal- og lønnsadministrasjon samt fakturering
  • Kvalitetsarbeid – utarbeidelse av planer og vedlikehold av disse
  • Oppfølging av mindre drifts- og anleggsarbeider

Kvalifikasjoner

Du har relevant utdannelse fra høyskole, og gjerne noen års erfaring fra bransjen. Du kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig. Du er en trygg databruker, og tilegner deg raskt ny kunnskap og har evnen til å se nye løsninger. Du har god økonomisk forståelse, og vil fungere som en støtte for anleggsleder, veivoktere og underleverandører. Du er driftig og løsningsorientert, og står på når det trengs å ta i et ekstra tak. Du har førerkort, og dersom du har sertifikat klasse BE kan det være en fordel.

Profil

Du trives med å ha mange pågående oppgaver, er løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet og arbeidsglede. Du har god ordenssans og ryddig arbeidsmetodikk. Har du i tillegg eierskap til dine oppgaver og gode samarbeidsevner vil du passe godt inn hos oss.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi kan tilby

En spennende stilling i et solid konsern med gode muligheter for utvikling i stillingen.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil få mulighet til å eie egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Prosjektsjef for Drift og Vedlikehold, Vegard Hestdalen tlf. 971 43 241.

Søk stilling

Vis flere stillinger: