Driftsleder

Nok er nok, de store aktørene har regjert lenge nok! Som en mindre, men solid aktør, har vi allerede startet vår vei til suksess men vi trenger din hjelp for å komme oss til neste nivå. Vi søker derfor etter driftsledere/formenn til Gjermundshaug Bane AS.

Gjermundshaug Gruppen vil i 2018 omsette for mer enn NOK 650 millioner og har ca 275 ansatte. Gruppen er en samfunnsbevisst og innovativ aktør i bransjen, har solid økonomi, setter pris på erfaring og legger til rette for faglig videreutvikling.

Gjermundshaug Gruppen har sine røtter tilbake til 1949, og består i dag av en rekke selskaper med Gjermundshaug AS som morselskap. Selskapene er lokalisert i Hedmark, Oppland, Akershus og Oslo med virksomhet over hele landet.

Firma Gjermundshaug Bane
FylkeHedmark, Hele landet
StedElverum / der det er jernbane
Søknadsfrist28.02.2019

Er du en god lagleder? Da er du sannsynligvis en god kandidat når vi nå søker driftsledere

Virksomheten omfatter anleggsdrift, trådløse kommunikasjonsløsninger, fjernstyring av anleggsmaskiner, rydding av eksplosiver, elektrisk infrastruktur og eiendomsutvikling.

Som spesialister på feltet har vi, i samarbeid med riksentreprenører og på egne ben, mål om å bli en solid aktør i markedet. Derfor har vi gjort store investeringer i vår maskinpark og kan blant annet skilte med store tøffe maskiner av kraftig kaliber, og det siste innen teknologi når det gjelder elektronikk, motor, hydraulikk og produksjonsmålinger.

Med teknologien i orden ligger det til rette for å lede oss i riktig retning, og din rolle er særdeles essensiell i dette. Du vil få stor påvirkningskraft, og et stort ansvarsområde. Som nytenkende og innovative er vi alltid åpne for innspill og gode ideer og håper du vil dele dette med oss. Vi kan skilte med korte veier til beslutninger og et svært trivelig og uformelt arbeidsmiljø.

Hos oss vil du ha ansvar for å:

  • Planlegge daglig drift slik at produksjonsmålsetninger nås og blir så høy som mulig.
  • Planlegge ressursbehov og besørge tilstrekkelig mannskap, maskiner og materialer til enhver tid.
  • Holde anleggsleder oppdatert om arbeidets framdrift til enhver tid.
  • Lede arbeidet og sørge for å et godt og effektivt arbeidsmiljø.
  • Planlegge og gjennomføre arbeider innenfor sitt ansvarsområde med rullerende planer på både kort og lang sikt.
  • Dokumentere egne arbeider med kvitterte sjekklister og bilder.

Du samarbeider utmerket med anleggsleder og underentreprenører, og sørger til enhver tid for at sikkerheten ivaretas for alle på anleggsområdet og at personer som deltar i produksjon er kvalifisert for arbeidet som utføres. Du vil samtidig delta i bygge- og driftsmøter, bidra med godt teamwork og kommunikasjon, og være opptatt av å sikre gode kvalitets- og miljømål.

Vi ser det som en stor fordel om du har:

  • Relevant driftserfaring fra anleggsarbeider.
  • Gode lederegenskaper, kommunikasjonsevner og samarbeidsevner.
  • HMS kunnskaper, risikoforståelse og god oversikt over relevante lover og forskrifter.

Med din kompetanse og din tøffe stå-på-vilje er vi sikre på at vi vil være en perfekt jobbmatch! Vi håper å høre fra deg snarlig!

Kontaktpersoner:

Øystein Kristiansen

Prosjektleder

48168824

oystein.kristiansen@bga.no

Odd Arve Svendsberget

Prosjektleder

94174002

odd.svendsberget@bga.no

Søk stilling