Driftsleder Østfold

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,6 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 300 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeØstfold, Viken
StedMoss
Søknadsfrist07.01.2024

Er du vår nye driftsleder i Østfold?

Vi søker en engasjert og relasjonssterk driftsleder med vilje og evne til å gjøre en forskjell i vår asfaltvirksomhet i Østfold.

Du vil ha ansvaret for det faglige som foregår ute i vår driftsorganisasjon og med å sette de ansatte i stand til å gjøre en god jobb for Veidekke, våre kunder og for alle som ferdes på de veiene vi legger asfalt.
Vi er landets største produsent og utlegger av asfalt, og leverer asfalt til privatpersoner, entreprenører, stat og kommune, stort sett i hele Norge. Vår visjon er et skadefritt Veidekke og derfor er våre HMS-mål likestilt med de økonomiske målene.

Arbeidsoppgaver

Som driftsleder vil du jobbe for å sikre optimal drift av våre asfaltlag. Normalt har du ansvaret for 1-2 lag og for tilrettelegging av fremdrift gjennom god og inkluderende planlegging.

Du vil også ha en sentral rolle i å utarbeide tilbud til kunder og følge opp pågående oppdrag, både ute på veien og gjennom våre IT-verktøy. Du vil samarbeide tett med de ulike støttefunksjonene i virksomheten og sammen skal dere jobbe for at kundenes behov og vår produksjon er mest mulig samkjørt. Stillingen innebærer fagansvar og det betyr at du vil være en viktig støttespiller for at våre asfaltlag har de beste forutsetningene for å gjøre en god jobb ute på veien.

Stillingen rapporterer til Avdelingsleder/Prosjektleder i distriktet. Kontorsted vil være Moss.

Kvalifikasjoner

Du har gjerne utdanning fra teknisk fagskole/ingeniørhøgskole eller lignende, men om du ikke har formalkompetanse kan relevant arbeidserfaring kompensere for dette.

Det er fint om du har erfaring fra asfalt/entreprenørbransjen, men dette er ikke en forutsetning for å lykkes i denne stillingen.

Vi er i en digital omstillingsfase og derfor er det positivt at du er komfortabel med bruk av IT-verktøy. Du vil også ha en viktig rolle i å være pådriver for bruk av disse IT-verktøyene og om du trives med å hjelpe andre med kompetanseheving på området er det et stort pluss.

I rollen som driftsleder vil du også få ansvar for mange ulike oppdrag og kunder, så forståelse for og erfaring med hvordan kontrakter håndteres og ivaretas vil være viktig en god erfaring å ha med seg.

For å komme deg rundt må du ha førerkort klasse B.

Profil

Vi søker etter kandidater som kan identifisere seg med Veidekke sine verdier:

Profesjonell - Redelig - Entusiastisk - Grensesprengende

Videre er det viktig at du er opptatt av kundetilfredshet og trives i rollen som rådgiver overfor disse.
Du liker å lede og skape motivasjon hos andre mennesker og har en god struktur når du følger opp de ansatte på asfaltlagene.

I Veidekke har sikkerheten til våre ansatte, leverandører, kunder og alle som ferdes langs veien den aller høyeste prioritet.

Vi forventer at du går foran som et godt eksempel, samtidig som du har et årvåkent øye for alle forhold som kan ha betydning for sikkerheten.

Vi tilbyr

Som Driftsleder hos Veidekke blir du en del av et team med høy faglig kompetanse og lang erfaring fra asfaltbransjen. Arbeidsmiljøet er uformelt, og vi jobber sammen for å oppnå gode resultater. I våre velferdsordninger inngår firmahytter, ulike ansattforeninger, idrettslag og gode innkjøpsrabatter. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte over 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Velkommen med din søknad og evt. ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt avdelingsleder:

Jan Andrè Gundersen

91995599

Søk stilling

Vis flere stillinger: