Driftsleder - Indre Romsdal

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. «Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Industri
FylkeMøre og Romsdal
StedÅndalsnes
Søknadsfrist06.05.2018

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold er tilstede i hele landet. Fra og med 1. september tar Veidekke over ansvar for driftskontrakt Indre Romsdal, inklusiv Nesset, Rauma, Vestnes og Ørskog kommuner. Vi søker derfor en ryddig og strukturert driftsleder som i team skal følge opp og lede denne driftskontrakten. Kontorsted for stillingen er Åndalsnes med en del reisevirksomhet i kontraktsområdet.

Arbeidsoppgaver

Som driftsleder vil en av dine hovedoppgaver være å skaffe oppdrag, følge opp og sørge for å gjennomføre disse i henhold til bestilling fra våre kunder. Arbeidet innebærer driftsplanlegging og prosjektstyring, og det må påregnes noe vakt virksomhet. Vi ønsker oss en driftsleder som er en trygg databruker og er vant til å rapportere elektronisk.

Kvalifikasjoner

Som driftsleder må du ha bakgrunn fra teknisk fagskole og gjerne 3-5 års erfaring. Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i bransjen, og at du kan håndtere kontrakter slik at Veidekke etterlever plikter, ivaretar våre rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Du har god økonomisk forståelse, og vil fungere som en støtte for anleggsleder, veivoktere og underleverandører. Du er driftig og løsningsorientert, og står på når det trengs å ta i et ekstra tak. Dersom du har sertifikat klasse C er det en fordel.

For stillingen ser vi etter deg som er opptatt av å skape og ivareta gode relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere. Du er en rollemodell for sikkerhetskultur og en god tilbakemeldingskultur, og du er opptatt av å skape et godt og raust arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse. I Veidekke skal vi lede gjennom involvering, tydelige mål, våre verdier og frihet under ansvar.

Vi ser etter deg som alltid søker å finne den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. I rollen som driftsleder er det viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

Vi tilbyr

Om du blir med oss som driftsleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi tilbyr også mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Kontorsted: Åndalsnes

Spørsmål om stillingen kan rettes til Anleggsleder Are Hestad, mobil 906 22 484.

Søk stilling

Vis flere stillinger: