Driftsingeniør

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 155 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist12.12.2016

Til vår eiendomsavdeling søker vi flere driftsingeniører som skal ha ansvar for drift av våre skoler og idrettshaller, med fagkompetanse innenfor flere av fagområder som bygg, elektro, VVS og teknisk drift. Stillingen inngår i et større arbeidsfellesskap bestående av medarbeidere med spesialkompetanse innenfor drift av eiendom, energi og tekniske anlegg i bygg.

Arbeidsoppgaver

 • Inngå drifts- og serviceavtaler
 • Gjennomføre opplæringstiltak for driftspersonell og tjenesteleverandører
 • Gjennomføre informasjonstiltak overfor leietakere
 • Delta i vaktordning
 • Følge opp og kontrollere løpende drift
 • Følge opp skjøtselsplaner for grøntanlegg og tiltak for økt biologisk mangfold
 • Utarbeide årshjul for internkontrollaktiviteter
 • Følge opp internkontroll og årskontroller
 • Gjennomføre anskaffelser
 • Være faglig rådgiver for drift av bygg og eiendom for seksjonsleder, driftspersonell og leietakere

Kvalifikasjoner

 • Stillingen krevere relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innen tekniske fag, samt relevant erfaring innenfor bygg- og eiendomsrelaterte tekniske fagområder. Du har gode dataferdigheter og jobber systematisk, samtidig som du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig. Kjennskap til IT-baserte vedlikeholdssystemer er ønskelig. Erfaring fra tilsvarende stilling er en fordel, lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Det legges vekt på personlige egenskaper. Førerkort klasse B.

Vi tilbyr

 • I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap, som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Kontaktinfo: Bjørn Antonsen, seksjonsleder, 98230086

Søk stilling

Vis flere stillinger: