Drifts- og anleggsledere

Marthinsen & Duvholt AS har lang erfaring, god kompetanse og dyktige medarbeidere innen veibygging og -rehabilitering, VA-anlegg, jernbane-/tunnelanlegg, tomtearbeider med mer. Firmaet har hovedkontor i Sandefjord og avdelingskontor i Oslo, med arbeidsområde over hele Østlandet. Vi er 195 ansatte og omsetter årlig for NOK 670 mill kr. Marthinsen & Duvholt er en del av konsernet Skanska Norge AS som sysselsetter ca 4.200 personer og omsatte i 2014 for mer enn NOK 12 mrd. Marthinsen & Duvholt og Skanska har til enhver tid flere samarbeidsprosjekter med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

Firma Marthinsen & Duvholt
FylkeOslo
Søknadsfrist20.09.2015

Marthinsen & Duvholt er i utvikling, og har behov for kvalifisert arbeidskraft innenfor ledelse av anleggsprosjektene våre. Arbeidssted vil være i området Oslo/Akershus. Vi søker etter personer med erfaring og kompetanse innen grunnarbeid og anleggsledelse.

Dine oppgaver
Som leder i Marthinsen & Duvholt er du sentral i realiseringen av våre anleggsprosjekter. Du har en viktig i prosjektene og vil ha overordnet ansvar innenfor følgende områder:

Anleggsleder:
Du har ansvaret for den ukentlige og totale fremdrift, samt rapportering av denne. Anleggslederen skal drifte anlegget med tildelte ressurser og har også bl.a. oppgaver i forbindelse med bestillinger, kontroll, underentreprenører og i enkelte tilfeller fakturering. En god anleggsleder kommuniserer godt med både kunder/byggherre, egne ansatte og eventuelle underentreprenører.

Driftsleder:

Driftslederen har ansvaret for den daglige drift av anlegget, samt rapportering av denne. Er du ansvarsfull, faglig dyktig og opptatt av fremdrift og produksjon, er dette helt klart en utfordring for deg!

Vi er ute etter ansvarsfulle og faglig dyktige personer som kan bidra i et godt og sosialt arbeidsmiljø!

Kontakt

Firmaet kan tilby spennende utfordringer, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår samt gode utviklingsmuligheter i et hyggelig og spennende arbeidsmiljø.

Mer informasjon: www.mogd.no

Vi vil vurdere kandidater fortløpende, men ønsker søknader med CV og evt. referanser innen 20. september til personalleder Jon Krohn-Olsen:

jon@mogd.no

Vis flere stillinger: