Dokumentstyrer

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,3 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeHele landet
Søknadsfrist14.05.2024

Til vår anleggsvirksomhet søker vi nå en engasjert Dokumentstyrer. I denne nøkkelrollen vil du være en viktig bidragsyter til både nye og eksisterende spennende anleggsprosjekter. Som en del av vårt team vil du oppleve en mobil anleggsvirksomhet med prosjekter spredt over hele landet. Dette innebærer en fleksibilitet til å reise og arbeide der hvor prosjektene våre realiseres. Du vil rapportere til Leder for Kvalitet i Anlegg eller til leder i prosjekt, og vi vil sammen bestrebe å oppnå de beste prosjektene med de beste resultatene.

Vår anleggsvirksomhet er kjent for å levere prosjekter av alle størrelser over hele landet inkludert vei- og jernbaneinfrastruktur, fjellanlegg samt kraftverk- og industriprosjekter. landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter. Med omtrent 650 dedikerte medarbeidere og en årlig omsetning på rundt 3 milliarder kroner er vi stolte av vår kjernevikrsomhet og det vi oppnår sammen.

Arbeidsoppgaver

 • Sikre at Anlegg sine prosjekter gjennomføres med hensiktsmessig og tilpasset system og struktur for dokumenthåndtering
 • Støtte prosjekter ved oppstart, etablere dokumentstruktur og dokumentplan i henhold til interne rutiner og kontraktskrav
 • Opprette prosjekt- og dokumentstruktur i dokumentstyringsverktøy Omega 365
 • Følge opp dokumentleveranser gjennom dokumentplanen, sikre korrekt mottak og kvalitetssikring av dokumentleveranser
 • Mottak, registrering, arkivering og distribuering av teknisk dokumentasjon
 • Gi faglig støtte innenfor dokumentsystem og dokumentkontroll
 • Oppfølging av teknisk dokumentasjon til underleverandører og leverandører
 • Gi opplæring i dokumentstyringsverktøy til nøkkelpersoner og våre leverandører og underleverandører
 • Sikre at prosjekter overleveres med riktig krav til sluttdokumentasjon og FDV

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning, men lengre og relevant erfaring kan kompenseres for formell utdannelse
 • Kjennskap til dokumentkrav i relevante lover, forskrifter og bransjestandard, samt FDV og sluttdokumentasjon
 • Ca. 3-5 års erfaring med dokumentstyring, system og prosessarbeid
 • Erfaring med utvikling og implementering av ny metodikk, nye verktøy og systemer i komplekse organisasjoner
 • God skriftlig fremstillingsevne på norsk

Personlige egenskaper

Vi søker deg som liker godt å samhandle med andre, involverer gjerne andre i arbeidet ditt og har et ekte engasjement i faget. Du må kunne formulere deg godt på norsk både muntlig og skriftlig. Som dokumentstyrer er det viktig at du er strukturert, systematisk, nøyaktig og kvalitetsbevisst - og samtidig evner å se det «store bildet». Det må være naturlig for deg å kunne ta ledelse og initiativ og snakke godt med andre faggrupper og nøkkelpersoner i prosjekt. Det er samtidig viktig at du har noe teknisk forståelse.
Folkene våre betyr alt for oss, og vi søker deg som ønsker å være med å bidra til at alle våre medarbeidere trives godt på jobben, og samtidig ønsker å videreutvikle organisasjonen vår i riktig retning. Veidekke sine verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende og du må kunne kjenne deg igjen i dette.

Vi tror at ulike perspektiver beriker vår bedrift, og vi ønsker å inkludere talenter med variert erfaring og kompetanse. Uavhengig av alder og yrkesbakgrunn, oppfordrer vi deg til å søke stillingen.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye Dokumentstyrer blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har det gøy på jobben. Vi er løsningsorienterte, kompetente og har engasjement og vinnervilje.
Vi er opptatt av å utvikle våre ansatte videre. Dette gjøres mest og best ved å gjennomføre spennende prosjekter – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har fine velferdsgoder som for eksempel egen bedriftshelsetjeneste, firmahytter, bedriftsidrettslag og gode person- og pensjonsforsikringer. Som ansatt hos oss får du også mulighet for å bli medeier i selskapet i form av aksjekjøp. I dag eies faktisk nær 15% av aksjene i selskapet av ansatte, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontakt

Anne Brænna

404 77 045

Søk stilling

Vis flere stillinger: