Divisjonsleder Byutvikling

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist03.02.2019

Vi søker en visjonær og utviklingsorientert divisjonsleder med personlig engasjement og sterk faglig kunnskap om Byutvikling. Du vet hvilken verdiskapning som skjer i gode Byutviklingsprosjekter og har god innsikt i flerfaglig konseptutvikling, planprosesser og kundebehov på utviklersiden. Du har bred erfaring i å forstå kompleksiteten i Byutviklingsprosjekter og trives med å tenke morgendagens løsninger og søke spennende allianser internt og eksternt for å møte krevende, gode kunders behov.

Du vil like å trekke på Rambølls internasjonale erfaring og vil trives med det internasjonale samarbeidet.

Som divisjonsleder har du evne og energi til å jobbe strategisk for fag og virksomhet, slippe til talenter og utvikle organisasjonen og kompetansen sammen med de ansatte.

Byutviklingsdivisjonen har per i dag ansvar for fagmiljøer innenfor landskapsarkitektur og plan, samt Smart Mobility.

Divisjonslederen rapporterer til Markedsenhetsdirektør for Samferdsel og Byutvikling i Rambøll Norge, og inngår i hans ledergruppe. Stillingen ønskes primært å lokaliseres i Oslo/Drammen.

Om stillingen

Du får lederansvar for ca.90 medarbeidere fordelt på tre avdelinger. Avdelingene har kontorsteder i Oslo, Fredrikstad, Drammen og Tønsberg.

Divisjonslederen skal bidra til samhandling i prosjekt på tvers av fag og geografi, legge til rette for, og motivere til å styrke og utvikle kompetanse innenfor framtidsrettet og bærekraftig arkitektur, by- og stedsutvikling, samt samferdselsarkitektur og transportløsninger.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Gjennomføre prosjektsikring for oppdrag som eies av avdelingen
  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Initiere og lede utviklingsprosjekter
  • Ivareta faglig og administrativ oppfølging av divisjonen
  • Sikre resultater og kundetilfredshet

Hvem vi søker

Vi søker etter deg som har relevant ledererfaring, en forretningsorientert profil og evne til å skape merverdi for kunden. Den ideelle kandidaten er utdannet arkitekt, planlegger eller landskapsarkitekt. Du bør også ha erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av større oppdrag med minst 10 års erfaring innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse. Du bør også ha et nasjonalt nettverk innenfor arkitektur- og byggenæringen.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Utpreget rolleforståelse i en kompleks organisasjon vektlegges
  • Evne til å forankre overordnede strategier og motivere og mobilisere medarbeiderne
  • Interesse for bredden i divisjonens fagområder og bidra til godt samspill med kunder, interessenter og samarbeidspartnere
  • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt med markedsenhetsdirektør Terje Dengerud, mobil 905 31 903, eller strategisk leder for produkt – og kompetanseutvikling Siri Legernes, mobil 40458424 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: