Divisjonsdirektør Byggautomasjon

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har 1200 ansatte fordelt på over 39 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskapene GK Elektro, GK Rør, GK Sikkerhet og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige. Vi er også stolt partner i NTNU/SINTEFs FME ZEN - et forskningssenter for nullutslippsområder i smarte byer.

Firma GK Inneklima
FylkeTrøndelag, Oslo
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfristsnarest

GK Inneklima omorganiserer nå sin virksomhet i Norge og oppretter to nye divisjoner: Divisjon Byggautomasjon og Divisjon Kulde. Vi søker nå divisjonsdirektør Byggautomasjon som vil få fullt resultatansvar for sin divisjon og rapportere til administrerende direktør i GK Inneklima. Stillingen kan lokaliseres enten i Oslo eller i Trondheim.

Divisjon Byggautomasjon er en av landets ledende leverandører av byggautomasjonssystemer.

Energieffektivisering, automatisering og digitalisering er viktige endringsdrivere i samfunnet. For GK betyr dette store muligheter for utvikling av marked og tjenestetilbud, og man har som mål å være ledende innen digitalisering av bygg. Divisjonen skal levere byggautomasjon både som enfaglige leveranser og som en del av sitt flerfaglige tjenestetilbud innen nybygg og eksisterende bygg.

Divisjon Byggautomasjon er organisert som en landsdekkende divisjon i GK Inneklima og omfatter 182 medarbeidere fordelt på 11 avdelinger i Norge, med 4 distriktssjefer som rapporterer til divisjonsdirektør.

Din oppgave vil være å ytterligere styrke og befeste vår allerede solide posisjon i markedet . Vi ønsker at du henter ut potensialet som ligger i å være den mest kunnskapsrike og innovative aktøren som skaper og utløser verdi for våre kunder. Dette innebærer bl.a. strategisk salgsledelse samt god kostnadskontroll.

Vi søker en inspirerende og motiverende leder som har skapt resultater og har god innsikt i næringen.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Patrick Gjønnes, tlf. 410 42 063, Nils Jørgen Tømmerås, tlf. 971 84 166 eller Jenny Homme, tlf.916 56 102, eller GK Inneklima ved administrerende direktør Kim Robert Lisø tlf. 466 20 600. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: