Distriktssjef Vest, Byggautomasjon

GK Inneklima er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har 1200 ansatte fordelt på over 30 kontorsteder og er stolt partner i NTNU/SINTEFs FME ZEN - et forskningssenter for nullutslippsområder i smarte byer.

Byggautomasjon (BA) inngår som en egen divisjon i GK Inneklima AS og er inndelt i fire distrikter; Vest, Nord, Sørøst og Oslo. Distrikt BA Vest har 35 ansatte og har kontorer i Stavanger, Haugesund, Bergen, Førde og Ålesund. Distriktet omsetter i dag for ca. 60 MNOK og har ambisjoner om vekst.

Firma GK Inneklima
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist02.12.2018

Markedsorientert leder som kan bygge Distrikt BA Vest

Vi søker en markedsorientert, ambisiøs, entusiastisk og tydelig leder som vil være med på å bygge Distrikt BA Vest. GK Byggautomasjon er en av landets ledende leverandører av byggautomasjonssystemer og i front i en spennende samfunnsutvikling hvor energieffektivisering og intelligente bygg er på agendaen. Som Distriktssjef BA Vest vil du få fullt resultatansvar for ditt distrikt og du vil rapportere til Divisjonsdirektør i GK Inneklima AS.

Som leder ser du potensialet til selskapet og har nødvendige strategiske evner for å sette fart og retning. Du har god forretningsforståelse og sterke forhandlingsevner, og et strategisk perspektiv på ledelse som bidrar til salg og gode leveranser. Som leder liker du å være tett på og skape vinnerkultur internt. Du liker å lede gjennom andre, er beslutningsdyktig og opptatt av å bygge gode team.

Distriktssjef BA Vest vil i tillegg til å være en del av divisjonsledelsen også inngå i regionledelsen på Vestlandet.

Kandidater har høyere relevant utdannelse, gjerne 3-årig ingeniørstudie eller innenfor IT. Du er kjent med aktører i bygg-/anlegg-/ og eiendomsbransjen og du har gjerne teknisk erfaring fra anlegg.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Jon Gjerde, tlf. 958 44 394 eller Hege Rødland, tlf. 916 17 560. Registrer CV og søknad via «Stillinger» på Visindi.no snarest og senest innen 2.12.2018. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i innledende fase.

Søk stilling

Vis flere stillinger: