John Torstein Hansen (til høyre) blir ny avdelingsleder for HRP i Bodø. Her sammen med regiondirektør i nord, Roger Kåre Ramstad.

Distriktsjef i Skanska går til HR Prosjekt

John Torstein Hansen går fra Skanska Norge og blir ny avdelingsleder for HR Prosjekt i Bodø.

- Vi er veldig fornøyd med at han takket ja. Vi har fått et godt fotfeste i denne delen av Nordland, og med Hansen på laget ser vi for oss at det skal vi skal fortsette den fine utviklingen, sier direktør for region nord, Roger Kåre Ramstad i en pressmelding.

Selv sier den tidligere distriktssjefen til Skanska at han gleder seg til å komme skikkelig i gang for HRP.

Hansen har tidligere jobbet for kommunene Vågan, Hitra og Hurum, men har lengst fartstid i Skanska Norge.

I 14 år jobbet han som prosjektleder med ulike prosjekter innen næring, sykehus, hangarer og boliger, før han ble daglig leder hos en lokal entreprenør i to år.

De siste fire årene har han vært tilbake i Skanska som distriktssjef ved DK Bodø.

- Når denne muligheten nå bød seg følte jeg at dette var noe som jeg ønsket å gjøre. Jeg har stortrivdes i Skanska som er ett stort og godt selskap å jobbe i, og det blir ikke med lett hjerte jeg forlater mine gode kolleger der. Men jeg har sett at HRP har jobbet seg godt inn i Nordland de siste årene. Mye spennende skal skje i regionen, vi har allerede interessante oppdrag i flere kommuner i distriktet, og vi har et klart mål om å vokse betydelig. Derfor har behov for nye dyktige medarbeidere. I løpet av februar flytter vi inn i nye og flotte lokaler i på Bodøs nye høyhus, Bodø 360. Vi synes det er viktig å kunne gi våre medarbeidere gode arbeidsforhold, dette vil føre til økt trivsel hos alle, sier Hansen.