Direktør Samfunnsutvikling

WSP planlegger og utformer bærekraftige samfunn som er rustet for fremtiden. Vi tilbyr profesjonell prosjektledelse, strategisk rådgivning og prosjektutvikling, tverrfaglig rådgivning og prosjektering til offentlige og private aktører innen bygg og eiendom, infrastruktur og samferdsel, miljø og bærekraft og energi og industri. I Norge er vi 600 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet, mens vi på verdensbasis er 50 000 medarbeidere fordelt på kontorer i 40 land.

www.wsp.com

Firma WSP Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist21.08.2020

WSP i Norge har store ambisjoner om å bli blant de ledende rådgiverselskapene. Direktør Samfunnsutvikling skal bygge opp og utvikle en nyopprettet nasjonal forretningsenhet med dyktige medarbeidere som har kompetanse og erfaring innen områdene arkitektur, by- og tettstedsutvikling (transformasjon), utredning/analyser og programmering og mobilitet. Du skal posisjonere WSP som den innovative samfunnsutvikleren i samsvar med vårt Future Ready program. I tillegg skal du jobbe ute i markedet og sørge for å profilere WSP hos nye og eksisterende kunder.

Vi ser etter deg som er forretningsorientert, inspirerende og handlekraftig med gode samarbeidsevner og reell interesse for samfunnsutvikling og innovasjon. Du har høyere utdanning, ledererfaring og gjerne erfaring med konsulent- og prosjektmiljø i en større nordisk/ global organisasjon. Stillingen rapporterer til administrerende direktør i WSP Norge og du blir en viktig bidragsyter i ledergruppen.

WSP Norge skal være en attraktiv arbeidsplass og tilby førsteklasses rådgivertjenester til eksisterende og nye kunder. Vi skal videreutvikle og utvide virksomheten på en bærekraftig måte. Vi skal ha et trygt og godt arbeidsmiljø, som preges av samhandling og tillit, og hvor medarbeidere opplever å bli ivaretatt og verdsatt. Vi ønsker å legge forholdene til rette for opplæring og utvikling, både faglig og menneskelig. Ledere og medarbeidere i WSP har et felles ansvar for å skape et arbeidsmiljø som skaper engasjement og arbeidsglede.

Interessert? Ta kontakt med Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, Monica Strysse tlf. 971 00 769 eller Renate Skilnand tlf. 930 50 038. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: