Illustrasjonsfoto

Devinco kjøper majoriteten av aksjene i Mobile Worker

Devinco i Trondheim kjøper majoriteten av aksjene i Bergensbedriften Mobile Worker, og de ansatte vil utgjøre de resterende eierne. 

Samlet vil de to selskapene få over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 100 millioner i 2018, og dermed bli et av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen.

– Mobile Worker har i de senere årene utviklet imponerende skybaserte løsninger for BA bedrifter og vi ser en rekke positive synergier med disse for våre selskaper, og ikke minst våre kunder. I tillegg har vi nå nettopp lansert vår nye løsning for sporing av verktøy, ViaTracks Find, og vi anser det som en stor fordel for denne satsningen at vi har med oss en aktør som Mobile Worker på laget, sier Ruben Edna, daglig leder i Devinco.

Begge bedriftene er godt posisjonert i FDV og bygg- og anleggsbransjen. Devinco er blant annet ledende innenfor elektro, energi og VVS-bransjen, mens Mobile Worker er store blant tømrere, taktekkere, blikkenslagere, anleggsgartnere og entreprenører.

– Selskapene har allerede samarbeidet godt i mange år, og vi har synliggjort så mange felles interesser og ambisjoner mellom oss at det ble naturlig å etablere et tettere samarbeid. Vi gleder oss veldig til å tilby våre kunder Devinco sine løsninger og jeg er 100 prosent overbevist om dette partnerskapet fremover vil skape mange spennende og lønnsomme digitale verktøy for bygg- og anleggsbransjen, sier Jan Indvær, daglig leder i Mobile Worker.

Mobile Worker vil fortsette som et selvstendig selskap med samme merkenavn. Alle ansatte og medarbeidere bidrar til den daglige driften som vanlig.