Morten Dahl. Foto: Agder Gruppen
Morten Dahl. Foto: Agder Gruppen

Dahl ny daglig leder i Malleus og Terox

Morten Dahl er ansatt som daglig leder i Drammen-baserte Malleus og Larvik-selskapet Terox, begge selskaper i Agder Gruppen-konsernet.

Dahl har siden 2014 vært salgs- og markedssjef i Utleiesenteret AS. Han vil tiltre stillingen i løpet av høsten, skriver Agder Gruppen i en pressemelding.

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på arbeidsoppgavene i de ekspansive selskapene, og bli en del av teamet som skal videreutvikle disse selskapene. Jeg er ydmyk i forhold til de solide resultatene som er skapt i Agder Gruppen-konsernet og ser fram til å være med og forme den videre veksten i Agder Gruppen, sier Morten Dahl i meldingen.

Konsernsjef Svein Arne Uppstad i Agder Gruppen er veldig glad for at Dahl takket ja til jobben, og mener han vil være en stor styrke for de to selskapene.

- Med hans brede erfaring fra utleiebransjen i et konkurranseutsatt marked passer han som hånd i hanske for oss, sier Uppstad.

Agder Gruppen, som har åtte avdelinger i Norge og holder på å etablere seg i Sverige hadde en omsetning på over 1 milliard kroner i 2021.