Daglig leder


Aratron AS tilbyr en rekke komponenter og løsninger innen områdene, mekanikk, elektromotorer og vakuum & håndtering. Vi tilhører det svenske børsnoterte teknikkhandelskonsernet Addtech AB. 

Aratron AS representerer flere ledende produsenter innen våre produktområder, og vi har egne søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Vi er 11 ansatte og holder til i moderne lokaler sørøst i Oslo.

Firma Impact for Aratron
FylkeOslo
Søknadsfrist02.06.2019

En topp mulighet for deg som ønsker å jobbe operativt med ledelse og teknisk salg.

Daglig leder går over i ny stilling i Addtech-konsernet og vi søker hans etterfølger. Aratron har et godt renommé i markedet og erfarne og dyktige medarbeidere. Leverandørene er i flere tilfeller markedsledende. Selskapet har et stort potensiale for videre utvikling og vekst.

Du har meget god erfaring fra B2B-salg/KAM og selgerledelse og vi søker deg som har en sterk vinnervilje, interesse for teknologi og erfaring fra ledelse av salgsorganisasjoner. Det er ingen ulempe om du har relevant akademisk utdanning og noen års erfaring innen vår bransje. Du skal lede et erfarent salgsteam med stor kompetanse, og du vil få gode muligheter til personlig og faglig utvikling gjennom konsernet og vårt internasjonale nettverk og våre egen Addtech Business School.

Hos oss får du en selvstendig og variert operativ stilling, med en god blanding av tekniske og administrative arbeidsoppgaver, samt utstrakt kunde- og leverandørkontakt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, herunder svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Stillingen rapporterer til forretningsområdeansvarlig samt til selskapets styre. For mer informasjon om Addtech konsernet, se www.addtech.com

ARBEIDSOPPGAVER:

 • totalansvar for virksomhetens økonomiske resultat, drift og utvikling i samsvar med interne og eksterne mål, prosedyrer og forskrifter
 • videreutvikle våre relasjoner og vårt gode rennommé hos eksisterende kunder og nye kunder samt våre leverandører
 • bidra til å gjennomføre selskapets og konsernets strategi og forsterke bedriftens posisjon som leverandør av systemer, produkter og totalløsninger.
 • motivere og utvikle både den enkelte medarbeider og teamet med sterk forankring i Addtech's verdigrunnlag

VI ØNSKER AT DU:

 • er forretningsorientert og har god økonomisk innsikt
 • ​tenker strategisk og kan omsette tanker og ideér til praktisk handling, med fokus på langsiktig lønnsomhet
 • opptrer støttende og motiverende, og er en god lagbygger
 • er sosial, kontaktskapende og en god miljøskaper internt, samt en relasjonsbygger eksternt
 • har handlekraft og gjennomføringsevne, og ser muligheter heller enn problemer
 • har generelt bra datakunnskaper
 • kommuniserer tydelig og godt på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Søknader vil bli vurdert og behandlet fortløpende.

IMPACT er et fullverdig HR-konsulenthus med spesialisering innen rekruttering, omstilling, outplacement og utvikling. Vi har et bredt kompetansemiljø og bistår kunder i et vidt spekter av bransjer. Vi er opptatt av å levere løsninger som er tilpasset våre oppdragsgiveres behov, og alltid med respekt for mennesker og verdier.

Impact er en del av Arenakonsernet. Konsernet har i tillegg datterselskapene Arbeidslivsressurs og Arena Personal, både i Norge og Sverige.

Kontaktperson:

Stig Solberg
DNV GL Sertifisert Senior Rekrutteringskonsulent
ss@impact.no
+4791635552

Søk stilling

Vis flere stillinger: