Cramo investerer i både nye maskiner og ladecontainere. Foto: Cramo
Cramo investerer i både nye maskiner og ladecontainere. Foto: Cramo

Cramo på storhandel - kjøper inn over 100 anleggsmaskiner og 600 lifter, heiser og teleskoptrucker

Utleieselskapet Cramo melder om ny investeringsrekord i maskiner og utstyr for 2021. Samtidig utvides den utslippsfrie parken ytterligere.

– Årets investering er rekordhøy og vi over dobler investeringene fra tidligere år, sier produktdirektør Roy Lund i Cramo i en pressemelding.

Han sier at alle nyinvesteringene skal komme kundene til gode i løpet av året.

– Vi har allerede fått levert mange av maskinene, men venter fortsatt inn nye leveranser. Vi har investert stort i byggmaskiner i alle kategorier og får inn flere tusen maskiner til lager. I tillegg kommer flere hundre nye brakker og letthus, sier Lund.

Totalt kjøper Cramo inn over 600 lifter, heiser og teleskoptrucker, over 100 nye anleggsmaskiner, mer enn 500 nye TEK17 brakker, letthus, containere og toalettkabiner.

– Vi er ekstra stolte over at vi investerer i flere og større batteridrevne maskiner. Blant annet fyller vi på med flere elektriske 5 tonn hjullastere samt 2,5 tonn, 10 tonn og 23 tonn elektriske gravemaskiner. Med dette øker vi vår park med utslippsfrie maskiner til nærmere 500 ulike typer, og kan dermed enda bedre hjelpe våre kunder som har krav om fossilfri eller utslippsfri bygg/anleggsplass, sier Roy Lund i meldingen.