Controller

Risa AS er en av landets største anleggsentreprenører. Vi er en solid kunnskapsbedrift med rundt 550 dyktige ansatte og har en av landets mest moderne maskin- og utstyrspark. Med vår kompetanse og lange erfaring i bransjen, utfører vi jobben effektivt samtidig som vi leverer høy kvalitet. Vi tar oppdrag over hele landet. Risa sin visjon er Solid grunn, sterk framtid, ekta vare.

FirmaRisa
FylkeRogaland
StedNærbø
Søknadsfristsnarest

Er du en dyktig controller som har lyst på nye utfordringer?

Vi leter etter deg som har ambisjoner innen økonomi og ledelse.

Din erfaring og kompetanse gjør deg til en viktig bidragsyter innen økonomistyringen i selskapet og i prosjektorganisasjoner som etableres. Den vi leter etter kommuniserer godt på alle nivå, trives med variasjon og til tider høyt aktivitetsnivå.

Våre verdier ligger som en grunnstein for hvordan vi som ledere og medarbeidere opptrer, og for oss er det viktig at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier engasjert, kompetent, målbevisst.

Arbeidsoppgaver

  • Controlleransvar for egne /dedikerte prosjektporteføljer.
  • Bindeledd mellom regnskap og prosjekt.
  • Kontaktpunkt for prosjektledere, utarbeidelse av prosjektrapporter, prognosearbeid, analyser, kostnadskontroll og risikovurderinger.
  • Delaktig i å videreutvikle rutiner tilknyttet økonomistyring/- rapportering for selskapet.

Stillingen er plassert på Nærbø men støtter andre lokasjoner. Noe reise må påregnes.

Kvalifikasjoner

Du som søker må ha minimun 3 -årig høgskole/universitetsutdanning. Det er en fordel med erfaring som Controller men ikke et krav.

Du blir del av et godt team med controllere og en viktig del av prosjektene ute i drift. Hos oss er vi ikke redde for å ta i et tak, og det er ikke du heller. Trives du med å jobbe i et dynamisk og hektisk miljø og er en pådriver i forbedringsarbeid, da er kanskje du den vi er på jakt etter.

Vi tilbyr

  • tariffavtale
  • en god bedriftskultur
  • spennende muligheter i et stort konsern
  • konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • pensjons- og personforsikringsordninger

Som ansatt i RISA blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. I RISA er vi samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker det miljøet vi lever i, både for de menneskene som nå og i fremtiden berøres av det vi bygger og anlegger. Vi ønsker å omfavne spennet av kompetanse som finnes i arbeidsmarkedet og etterstreber mangfold blant våre ansatte.

Kontaktinformasjon

Silje Askvik

Økonomileder Anlegg

Telefon: 91398698

Søk stilling

Vis flere stillinger: