COO Ingebjørg Foss Daae (t.v.) og CEO  Janne Aas-Jakobsen i Consigli på kontoret i London. Foto: Consigli
COO Ingebjørg Foss Daae (t.v.) og CEO Janne Aas-Jakobsen i Consigli på kontoret i London. Foto: Consigli

Consigli satser i USA

Consigli jobber nå for fullt for å fotfeste i USA.

– Etter et skikkelig bra fjorår, med triplede inntekter og godt fotfeste i England, er satsing i USA den store investeringen for Consigli i 2024, skriver selskapet i en pressemelding.

Selskapet har bygget AI-drevet selvprosjekterende ingeniør og selger lisenser til eiendomsselskaper og totalentreprenører.

Høsten 2022 var Consigli to år gammelt og så at tidene kom til å bli tøffere i eiendomsmarkedet. Det ble derfor besluttet å ta full fart ut mot større markeder for å sikre videre vekst.

– Fra London kan vi nå både de store britiske eiendomsselskapene, men også videre ut i verden, siden finansposisjonen gir knytninger ut til eiendomskapital i hele verden, sier Janne Aas-Jakobsen, gründer og CEO av Consigli, i meldingen. Samtidig med ekspansjon til England, begynte de mer avanserte områdene av teknologien å bli klar for kommersialisering.

– Effekten av større marked og mer avansert teknologi, ga tripling i omsetning og en veldig fin posisjon for videre global vekst i 2024, skriver selskapet. Konsoliderte tall fra Norge og England ga en omsetning i fjor på 20 millioner kroner og et resultat på minus tre millioner.

– Forhåpningene er store til resultatene for 2024, tross fortsatt utfordrende tider i det globale eiendomsmarkedet. I tillegg til to store kunder i Japan, har Consigli satt et team på bakken i USA og følger samme oppskrift fra England, hvor selskapet allerede har kontor med lokalt ansatte, skriver selskapet.

– Posisjonen vi har klart å ta, gjør det enda viktigere enn tidligere å holde stor fart og nå målet om globale markedsandeler. Vi har en global organisasjon internt, men ser at konkurransen og kunnskapsnivået der ute er knallhard, så det er ikke tid til å hvile på gode fjorårstall, sier Aas-Jakobsen.