Charlottenberg Handelspark AB er solgt

Concilia Retail Property AB og Skips AS Tudor har solgt alle aksjene i Charlottenberg Handelspark AB til Cibus Nordic Real Estate AB.

Charlottenberg Handelspark har et handelsareal på cirka 14.000 kvadratmeter, og ble utvidet med et nytt byggetrinn på 3.600 kvadratmeter i oktober 2021. Senteret ligger rett over svenskegrensen, øst for Kongsvinger.

– Vi er svært fornøyde med salget av Charlottenberg Handelspark og mener tidsvinduet var riktig etter åpningen av grensen tidlig i høst og tilveksten av ICA Supermarket i oktober, sier administrerende direktør  Alexander Jørgensen i Concilia i en pressemelding

Concilia Retail Property AS ble etablert i 2012, og er et eiendomsselskap som eier, utvikler og forvalter handelseiendommer i Norge og Sverige. Ved utgangen av 2021 eier/deleier og forvalter Concilia 32.000 kvadratmeter handelseiendom i Norge og Sverige. I tillegg har selskapet et samlet utbyggingspotensiale på 98.500 kvadratmeter hvor samtlige eiendommer er ferdig regulert til handel.

– Concilia jakter på interessante beliggenheter i områder med vekst i Norge og Sverige. Vi søker etter handelsområder med sentral beliggenhet og infrastruktur, eller eksisterende handelseiendommer som kan revitaliseres, sier Jørgensen i meldingen.