Per Wichstad og Tonje H. Helstad.

Certego styrker satsingen elektroniske sikkerhetssystemer

Har ansatt Per Wichstad ansatt som produktsjef.

Certego har en strategi om ytterligere styrking av sin posisjon i sikkerhetsbransjen i Skandinavia. Som en del av denne strategiske satsingen, har selskapet ansatt Per Wichstad som produktsjef for ESS (elektroniske sikkerhetssystemer).

- Det er med glede jeg kan meddele at Per Wichstad har takket ja til stillingen som produktsjef, sier HR-manager Tonje H. Helstad i Certego.

Per Wichstad kommer fra stillingen som sales manager Norway i Bosch Security. 

- Det var veldig mange og gode kandidater til stillingen som produktsjef. Vi er veldig fornøyde med å få Per Wichstad med på laget. Hans erfaring fra produktutvikling og kunnskap innen ITV samt strategiske kvaliteter, vil bidra til å styrke Certego sin posisjon som totalleverandør av sikkerhetstjenester» uttaler Olav Magne Olsen, business development manager i Certego.

- Som markedsledende på elektromekaniske løsninger har Certego et stort potensiale til å øke sine andeler innenfor ESS, med særlig fokus på kameraovervåkning og alarm. Jeg ser veldig frem til å være med på satsingen og utvikle spennende løsninger til markedet, sier Per Wichstad.

Per Wichstad tiltrer stillingen 6. august.