Cautus Geo styrker toppledelsen med Odd-Willy Kleiven Berg
Cautus Geo styrker toppledelsen med Odd-Willy Kleiven BergFoto: Cautus Geo

Cautus Geo styrker toppledelsen

Cautus Geo styrker toppledelsen med Odd-Willy Kleiven Berg. Han kommer fra Telenor og går inn i ny stilling som økonomi- og finansdirektør.

– Vi er glade for å få Odd-Willy på laget. Han kommer med solid økonomi-, finans- og ledererfaring fra ulike virksomheter i Telenor-systemet, sier administrerende direktør Odd Sverre Østlie i Cautus Geo, i en pressemelding.

Cautus Geo er et teknologifirma innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø. I 2021 fikk selskapet PE-fondet Equip på eiersiden. Odd Sverre Østlie tok over som toppsjef fra årsskiftet. Han har gjennomført nyrekruttering og bygget opp sin ledergruppe. Målet er å tidoble selskapet. Det skal skje ved organisk vekst og oppkjøp av selskaper i og utenfor Europa.

– Odd-Willy får en viktig rolle hos oss. Han har relevant erfaring, er et ungt talent og passer fint inn i vår selskapskultur, sier Østlie.

Odd-Willy Berg har en master i businessadministrasjon og finans fra Norges Handelshøyskole. De siste åtte årene har han jobbet i ulike Telenor-selskaper. Fellesnevneren har vært økonomi, finans og ledelse, opplyser Cautus Geo.

– Cautus Geo er et spennende selskap med flinke folk og ledende teknologi med stor samfunnsnytte. Jeg ser fram til å være med å styrke selskapet kommersielt. Der kommer jeg med ny erfaring fra ulike Telenor-bedrifter. Det handler blant annet om å jobbe langsiktig med kundene og utvikle nye muligheter, sier Odd-Willy Berg, som ikke bare skifter arbeidsgiver, men også skal inn i en helt ny bransje.

– Fra kundeperspektiv har jeg kjent på hvor viktig det er å ha kontroll med kritisk infrastruktur. Den forståelsen tar jeg med meg inn i den nye jobben. Det tror jeg er en styrke, sier han.