Camilla Krogh. Foto: Madeleine Bergheim

Camilla Krogh blir daglig leder av Construction City Eiendom

Camilla Krogh (41) tiltrer stillingen 1. november i år. Hun har i en årrekke jobbet i Skanska, sist som konserndirektør for byggevirksomheten i Skanska Norge AS.

– Vi er veldig fornøyd med at Camilla har valgt å komme til Construction City på Ulven. Hun har lang erfaring fra både entreprenør- og byggherresiden, og vil bidra til at Construction City realiseres som en vellykket samhandlingsarena for næring, utdanning og forskning. Camilla har alle de riktige egenskapene både personlig og faglig for å kunne fylle rollen, sier konserndirektør Nils Morten Bøhler i OBOS.

OBOS og AF Gruppen har etablert næringsklyngen Construction City.

- Ambisjonen er et samlingspunkt og en drivkraft for innovasjon og konkurransekraft for norsk bygg-, anleggs- og eiendomsnæring. Næringsklyngen er i støpeskjeen og har allerede trukket til seg samarbeidspartnere som Betonmast, Multiconsult, Norconsult, DnB, Norsk Gjenvinning, GK, Sintef og StartupLab, heter det i en pressemelding.

Krogh skal jobbe tett med Benedicte Økland, daglig leder for Construction City Cluster AS. Økland er godt i gang med å involvere deltakerne i klyngen for å utvikle den til Norges beste næringsklynge. Camilla Krogh, som leder av byggherreselskapet, er ansvarlig for utvikling, bygging og utleie av eiendommen som skal inneholde Construction City.

– Det er både unikt og veldig lærerikt å få muligheten til å være med på å utvikle og drive byggebransjen fremover. Jeg gleder meg til å realisere Construction City som arena for innovasjon og konkurransekraft i bransjen, sier Camilla Krogh.