Bygningsfysiker

ÅF Engineering er en ledende rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF Gruppen med røtter tilbake til 1895.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter.

I ÅF Engineering møter du ekte skaperglede. Med kunnskap og erfaring bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

Firma ÅF Engineering
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist16.12.2018

Vi søker engasjert bygningsfysiker til vårt Lillestrøm-kontor

Er du sivilingeniør eller ingeniør med erfaring innen bygningsfysikk? Vi ser etter ny medarbeider og er på utkikk etter en ny kollega til vårt Lillestrøm kontor. Du vil jobbe tett mot og være organisert som en del av energi & miljø gruppen i Oslo.

Vi er i dag 10 medarbeidere i gruppen og vi jobber med flere spennende prosjekter. Energi & miljø gruppen inngår i forretningsenheten Bygg og Industri som til sammen er 185 ansatte. Vi jobber hovedsakelig med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet.

ÅF Engineering er et selskap i sterk vekst med spennende muligheter for utvikling. Prosjektene vi jobber med er alt fra mindre spesialbygg til større leilighetskomplekser, institusjoner, industri- og næringsbygg, skoler og idrettsanlegg. Bli en del av vårt team!

Ønskede kvalifikasjoner

Du er en person som liker å jobbe selvstendig og i team, du er positiv, engasjert og nysgjerrig med en faglig tyngde. Vi ønsker at du er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø på en bærekraftig måte. Du har minimum 3 års erfaring innen bygningsfysikk med et ønske om videre utvikling innen faget.

Du bør kjenne til relevante programmer som Simien, Flixo, Wufi og gjerne IDA ICE. I tillegg bør du også ha kjennskap til relevante forskrifter, standarder og normer. Du må snakke og skrive flytende norsk eller skandinavisk.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil bestå av et spekter innen bygningsfysikk og energifag.

I gruppen jobber vi også med Breeam, LCC, LCA, miljørådgivning, tilstandskartlegging og enøk analyser så her har du god mulighet for å påvirke din utvikling og egen arbeidsdag.

Typiske oppgaver:

 • Bygningsfysikk
 • Energirådgiver
 • Kuldebroberegninger
 • Inneklimaberegninger
 • Jobbe i tverrfaglige prosjekter, også sammen med våre andre kontorer i Norge og Sverige.

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid.
 • Mulighet for ansvar og bratt lærekurve.
 • Store tverrfaglige prosjekter, stort spenn og variasjon i oppgaver.
 • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske.
 • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
 • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg.

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.

Kontakt

Ta kontakt for å lære mer om ÅF Engineering sine spennende arbeidsområder!

Spørsmål om stillingen kan rettes til Bror Ø. Jakobsen på e-post bror.jakobsen@afconsult.com eller telefon 984 01 808.

Søk i dag! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: