En stolt gjeng hos Byggmakker Dokka mottar heder og diplom som årets Byggmakker 2019. Foto: Kilian Munch

Byggmakker Dokka ble årets Byggmakker 2019

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topp når de ble kåret til årets Byggmakker butikk.

– Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier  Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka i en pressmelding fra Byggmakker.

Byggmakker Dokka oppnådde en omsetning på litt over 87 millioner kroner i 2019.

– Selv om vi er en soleklar markedsleder i vårt område og hvor vi gjør det spesielt godt med salg i fjellområdene, merker vi jo den økende konkurransen. Da er det ekstra godt å vite at vi har 15 dedikerte og kunnskapsrike medarbeidere som står på når det trengs. Denne prisen er derfor først og fremst en anerkjennelse til den jobben de gjør, hver eneste dag året rundt, uttaler Nikolaisen i pressemdleingen.

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de ifølge kjededirektør Petter Knutsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

– Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har også lagt vekt på at varehuset har en høy innkjøpslojalitet, sier Knutsen i meldingen.