Byggeleder VVS

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag ca. 300 ansatte, de fleste med master-/bachelorgrad innen bygg-/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for byggherrer/prosjekteiere i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

For tiden bidrar vi i prosjekter som Kampflybasen Ørland, utbyggingen av Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, Politiets nye beredskapssenter, ny legevakt i Oslo, nytt Tine Meieri i Bergen, samt bygging av flere skoler, omsorgsbygg, helsebygg og barnehager.

Firma ÅF Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist26.12.2018

Vi søker teknisk byggeleder med VVS-kompetanse

Som byggeleder vil du være byggherrens representant på byggeplassen. Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å følge opp entreprenørens og leverandørens fremdrift, bistå med ressursplanlegging, kontrollere og varsle om avvik, påse at sikkerhet, helse og miljø ivaretas, bistå prosjektleder med kontraktsavklaringer og -administrasjon samt sørge for tverrfaglig koordinering med andre ansvars- og fagområder.

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og engasjert byggeleder som ønsker å bidra til videre utvikling av ÅF Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og spiller andre (leverandører/utførende) gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot.

I tillegg ser vi for oss at du har følgende kvalifikasjoner

  • Bachelor/Master i bygg/tekniske fag. Teknisk fagskole kan også være relevant.
  • Minimum 3 års relevant erfaring fra byggeplass, gjerne som prosjektleder hos en entreprenør
  • God kompetanse innen ventilasjon
  • Erfaring med bruk av BIM-verktøy vil være en fordel
  • God digital kunnskap
  • Meget gode kommunikasjonsegenskaper, både muntlig og skriftlig. Norsk (evnt. svensk/dansk) må beherskes flytende.

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i den videre utvikling av ÅF Advansia og få være en sentral medarbeider i et miljø i sterk og sunn vekst. Du får gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken.

Kontaktpersoner:

Hilde Bohinen

Rekrutteringsansvarlig

97719457

hilde.bohinen@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: