Byggeleder bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestfold og Telemark
StedSeljord
Søknadsfrist07.07.2020

Vi søker byggeleder til inspirerende bygg-miljø

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Seljord har du nå mulighet til å lede varierte og spennende byggeprosjekter. Sweco Telemark har lange tradisjoner og en solid posisjon i markedet, og du vil få en viktig rolle for å styrke oss ytterligere. Vi jobber i Telemark og Vestfold, deler av Viken og i Agder, og har kontorer i Porsgrunn, Seljord og Notodden. Til sammen teller vi rundt 100 dyktige, engasjerte medarbeidere, og vi er den klart største rådgiveren i Telemark. Du vil møte et tungt kompetansemiljø som håndterer fagfeltene byggteknikk, brann, akustikk, plan og landskap, miljø, VVA, PA og byggeledelse, VA prosess, samt VVS- og Elektroteknikk. Arbeidet vårt preges av tett samarbeid på tvers av faggruppene, noe som er en styrke for den faglige forståelsen og også øker tilgangen på oppdrag.

Hos oss vil du utvikle deg. Som seniorrådgiver i Sweco følger du kundene tett og bidrar til at Sweco alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad. Du er også en verdifull ressurs for å utvikle avdelingens faglige kompetanse og kundeportefølje. Dette mestrer du dersom du viser initiativ og ansvarlighet og klarer å tenke kommersielt slik at du kan påvirke forretningens resultater positivt. Du er opptatt at å få intellektuelle utfordringer og utvikle deg faglig. Dette vil du få store muligheter til, og du vil også få rik anledning til å dele din egen kunnskap med dine kolleger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Du har prosjekt- og byggeledelse i prosjekter.
 • Du utvikler kunderelasjoner og bidrar til salg av tjenester fra eget og andres fagområde.
 • Du løser sammensatte oppgaver innenfor eget fagområde og bidrar med kreative,
  bærekraftige og forretningsmessige løsninger.
 • Du utarbeider budsjetter og følger opp økonomien.

Dette kan du

 • Du har master, sivilingeniør, bachelor- eller ingeniørutdannelse. Lang, relevant
  erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.
 • Du har helst minimum fem års erfaring fra prosjekt- og byggeledelse av bygge- eller
  infrastrukturprosjekter.
 • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy.
 • Du kjenner og har jobbet med de ulike kontraktstandardene.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Kai Slåkvik

Gruppeleder bygg/TI

+47 992 63 833

kai.slakvik@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: