Byggeindustrien søker journalist

Mediehuset Byggeindustrien er i dag det ledende medieselskapet i byggenæringen i Norge. Tidsskriftet Byggeindustrien ble etablert i 1968, og vi står i tillegg bak nettstedet bygg.no. Selskapet Bygg og Anlegg Media AS arrangerer også de årlige Byggedagene. Det er 32 ansatte i selskapet som omsetter for over 50 millioner kroner i året. Bedriften kan vise til en solid økonomi. Vi har kontor i Stensberggata 27 - Holbergs Terrasse - i Oslo. 

Firma Byggeindustrien/bygg.no
FylkeOslo
StedOslo
Søknadsfrist13.11.2015

Vi ønsker en journalist med erfaring fra dags-, fag-, eller ukepresse. Personen vi ansetter vil arbeide både mot produksjon av saker til bladet Byggeindustrien samt til nettstedet bygg.no. Vi ønsker en selvgående person som har evnen til å søke opp og utarbeide gode nyhetssaker og reportasjer - og som vil være en aktiv ressurs i redaksjonen. Byggeindustrien dekker hele den omfattende byggenæringen - det betyr at vår nye medarbeider vil skrive om alt fra teknologi og boligbygging til krimsaker og enorme infrastruktur- og samferdselsprosjekter.

Det er en stor fordel om du kan fotografere og har noe erfaring med nettpublisering.

Vi kan tilby
* Konkurransedyktig lønn og gode betingelser
* Gode pensjons- og forsikringsordninger
* Et godt arbeidsmiljø og mange sosiale goder
* Et godt journalistisk miljø
* Kontor sentralt i Oslo med kort vei til off. kollektivmuligheter

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås av sjefredaktør Arve Brekkhus (ab@bygg.no) - mobil 901 34 888.

Søknadsfrist: fredag 13. november 2015. Søknad og CV sendes på mail til: ab@bygg.no eller til: Byggeindustrien, pb 6831 St. Olavs Plass, 0130 Oslo.

Merk søknaden: Journalist

Vis flere stillinger: