Paal Finsveen, Gunnar Glavin Nybø og Silje Vigsnæs Bjørseth. Foto: Bygg Reis Deg
Paal Finsveen, Gunnar Glavin Nybø og Silje Vigsnæs Bjørseth. Foto: Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg styrker laget

Bygg Reis Deg styrker mannskapet med Silje Vigsnæs Bjørseth som ny markeds- og kommunikasjonsrådgiver og Paal Finsveen som ny salgsansvarlig.

Silje Vigsnæs Bjørseth er 35 år og kommer fra stillingen som innholdsprodusent i sportskjeden, Anton Sport. Hun har en bachelor i internasjonal markedsføring og business fra Norge og Frankrike, samt en MBA i prosjektledelse fra Irland.

– Det er veldig spennende å få være en del av Bygg Reis Deg-teamet. Jeg gleder meg til å bidra med å videreutvikle kommunikasjon og markedsføringen både i digitale og fysiske kanaler, samt skape spennende og relevante møteplasser, sier Silje Vigsnæs Bjørseth i en pressemelding.

Paal Finsveen er 47 år. Han er utdannet sivilmarkedsfører og har vært selvstendig næringsdrivende de siste 20 årene.

– Jeg gleder meg til å være med på å fylle Bygg Reis Deg-messen med spennende selskaper som viser bredden av hva bygg, anleggs og eiendomsbransjen har å tilby av produkter og tjenester, sier Paal Finsveen i meldingen.

I 2023 skal Bygg Reis Deg arrangere sin 30. messe, og dette skjer i perioden 18-21 oktober.

– Jeg ser frem til å forberede og utvikle den neste messen sammen med flinke folk som Silje og Paal. Sammen skal vi sørge for at neste års messe blir et samlingspunkt for alle ansatte i bygg, anlegg og eiendomsnæringen i tillegg til det bygginteresserte publikum, sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø.