Arkitektbedriftenes administrerende direktør Egil Skavang vil innlede om foreningens konjunkturrapport for arkitektbransjen, og deretter fortelle kort om noen av foreningens tiltak for økt innovasjon i bransjen. Foto: Berit Solli

Bygg.no streamer innovasjonsfrokost

Bransjeforeningen Arkitektbedriftene arrangerer frokostmøte om innovasjon i arkitektbransjen tirsdag morgen. Møtet streames live her på bygg.no.

Arkitektbedriftenes administrerende direktør Egil Skavang vil innlede om foreningens konjunkturrapport for arkitektbransjen, og deretter fortelle kort om noen av foreningens tiltak for økt innovasjon i bransjen. Deretter vil innovasjonsjournalist Ole Harald Nafstad spørre om arkitektbransjen egentlig er særlig innovativ.

Nafstad får raskt svar på tiltale av Asplan Viak og Snøhetta som presenterer sine forskningsprosjekter støttet av Forskningsrådet. Asplan Viak vil innlede om å håndtere store vannmengder og Snøhetta om naturlig ventilasjon. Deretter vil to små kontorer, Superunion og SPACEGROUP fortelle om sine strategier for fremtiden.

Frokostmøtet i Asplan Viaks gamle stall i Kongens gate i Oslo har vært fullbooket i flere uker. Møtet er en del av Oslo Innovation Week, som Arkitektbedriftene var med på også i fjor.