Samina Siddique er økonom av bakgrunn, med mange års erfaring med foreningsarbeid i BNL. Nå er hun ansatt som administrasjonssjef i BuildingSmart.

Samina Siddique er økonom av bakgrunn, med mange års erfaring med foreningsarbeid i BNL. Nå er hun ansatt som administrasjonssjef i BuildingSmart.

Foto: BuildingSmart

BuildingSmart har ansatt administrasjonssjef

BuildingSmart Norge ansetter Samina Siddique som administrasjonssjef.

I den siste perioden har BuildingSmart Norge merket en betydelig økning i arbeidsmengde som følge av nye prosjekter og aktiviteter i foreningen. Administrasjonen har derfor sett det som nødvendig å ansette en administrasjonssjef som kan ta hånd om flere av de viktige administrative oppgavene, skriver BuildingSmart i en pressemelding.

Samina Siddique er økonom av bakgrunn, med mange års erfaring med foreningsarbeid i BNL som blant annet leder i EBA innen områdene HMS og kompetanse. Hun har også tidligere jobbet med kurs og arrangementer som hun vil være spesielt aktuelt for foreningen i tiden som kommer, opplyser BuildingSmart.

– Min motivasjon for å starte i BuildingSmart Norge er definitivt digitaliseringsarbeidet som foreningen er en del av. Samt det å jobbe bærekraftig. Det trigget meg, sier Siddique.

– Vi er veldig glade for å få med oss Samina på laget. Vi har lenge merket behovet for ekstra hender ved rattet, spesielt i forhold til de viktige administrative oppgavene i foreningen, forteller Alexander Brage Hansen, daglig leder i BuildingSmart Norge.