Brukonstruktør

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
StedOslo, evt. Drammen
Søknadsfrist09.01.2017

Divisjon «Bru, konstruksjon og infrastruktur» i Rambøll er i vekst og dekker stadig nye fagområder. Vi søker nå en erfaren brukonstruktør til å være en drivkraft i vår videre utvikling. Arbeidssted er Oslo eller Drammen.

Om stillingen

Vi trenger en lagspiller som kan jobbe målrettet og selvstendig med prosjektering av bruer i tett samarbeid med kollegaer og samarbeidspartnere. Du vil få et overordnet ansvar for å gjennomføre prosjekter som fagansvarlig. Dersom du har erfaring med å skrive tilbud er det en fordel. Stillingen rapporterer til Avdelingssjef. Den vi søker etter vil få:

  • Selvstendig ansvar for prosjektering av bruer
  • Lede et team innen bruprosjektering
  • Delta i eksterne og interne prosjekteringsmøter
  • Bidra med innspill i anbudskonkurranser

Hvem vi søker

Du liker å jobbe selvstendig og gi merverdi for kunden. Du må ha erfaring fra oppdragsgjennomføring og det er ønskelig at du har erfaring fra ledelse av større oppdrag innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse av samferdselskonstruksjoner.

Den rette personen har:

  • Utdanning som sivilingeniør innen konstruksjonsfag med minimum 5 års erfaring innen bruprosjektering
  • Kjennskap til Jernbaneverket sitt regelverk og håndbøker til statens vegvesen
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
  • Evne til å ta initiativ, se kreative løsninger, og samtidig levere resultater til tidsfrister

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor tenger deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Avdelingsleder Knut Harald Resen-Fellie +47 932 43 039

Vis flere stillinger: