Terje Eriksen i Saneringsgruppen (t.v) og Christian Beck i Beck Maskin. Foto: Saneringsgruppen
Terje Eriksen i Saneringsgruppen (t.v) og Christian Beck i Beck Maskin. Foto: Saneringsgruppen

Bruker 20 millioner på nye rivingsmaskiner

Saneringsgruppen opplever kraftig etterspørsel og har nå investert i fem nye rivningsmaskiner for å møte veksten innenfor sanering.

Det er ulike modeller fra produsenten Kobelco Saneringsgruppen satser på, og investeringen beløper seg til mer enn 20 millioner kroner.

– Saneringsgruppen valgte disse maskinene fordi de representerer kvalitet, påpeker daglig leder Terje Eriksen i en pressemelding.

Saneringsgruppen har kjøpt maskinene gjennom Beck Maskin, og med de største modellene posisjonerer virksomheten seg også for å rive høyere bygninger.

– Vi får veldig god oppfølging fra Beck Maskin på maskiner og Vest Assistanse bistår oss med å sette sammen nødvendig utstyr. Maskinene vi nå investerer i er noe av det beste som er på markedet, sier Eriksen. Rivningsmaskinene leveres i modellene Kobelco 140, Kobelco 210, Kobelco 260 og Kobelco 350.

– Vi merker at etterspørselen etter maskiner er økende, og ordren fra Saneringsgruppen bekrefter denne tendensen, sier daglig leder Christian Beck i Beck Maskin i meldingen.

– Den nye maskinparken settes i arbeid umiddelbart. Vi har nå fått levert to av fem maskiner, tilføyer Eriksen. Han sier videre at oppdragene i stor grad handler om miljøsanering.

– Likevel har vi den senere tid fått flere oppdrag relatert til riving av eksisterende bygningsmasse. Vi er en totalleverandør og må derfor ha en utstyrspark som reflekterer dette, sier han.