Boreriggsjåfør / bergsprenger

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

Firma NCC Industry
FylkeTelemark
StedKragerø
Søknadsfrist14.06.2018

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

Steinmaterialer har i dag 10 pukkverk i Norge og tilbyr pukk og grusprodukter til en rekke bruksområder. Stein, pukk, grus og sand brukes i all bygge- og anleggsvirksomhet, samt som tilslag til asfalt- og betongproduksjon. NCC leverer pukk, grus og sand i ulike størrelser til slik virksomhet, samt til privatpersoner.

Til våre anlegg i nedre Telemark søkes det nå etter en borerigg sjåfør /bergsprenger.

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • ønskelig med erfaring fra boring i pukkverk
  • ønskelig med papirer som bergsprenger
  • ADR sertifikat
  • sertifikat kl B
  • stor arbeidskapasitet og godt humør

Din arbeidsplass vil være ved vårt anlegg i nedre Telemark, men du må også kunne arbeide ved andre anlegg så noe reising må påregnes.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.

Søknadsfrist: 14. juni 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Tor Olsen
Områdesjef Sør, SM Sør
+47 468 88 581
tor.olsen@ncc.no

Isak Eikeland
Site Manager
+47 915 67 018
isak.eikeland@ncc.no

Vis flere stillinger: