Boligdirektør

Oslo S Utvikling AS (OSU) forvandler Bjørvika fra veikryss og havn til Oslos nye sentrum. Selskapet er den viktigste aktøren i Norges største byutviklingsprosjekt i nyere tid. OSU utvikler kontorer, boliger og et variert handels- og kulturtilbud på gateplan - ambisjonen for Bjørvika er å bli Norges mest attraktive område. OSU eies av Bane NOR Eiendom AS, Linstow AS og Entra ASA. Synnøve Lyssand Sandberg begynte nylig som adm. dir, og leder en veldrevet prosjektorganisasjon med 13 ansatte. OSU holder til i tidsriktige kontorlokaler i Bjørvika – med utsikt over byggeplassen og Oslofjorden.

Firma Oslo S Utvikling (OSU)
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Oslo S Utvikling bygger 1.400 boliger mellom Barcode og fjorden. En tredjedel av disse er allerede i salg og under produksjon, og mer enn 700 boliger er under planlegging og utvikling.

Boligdirektøren får ansvaret for å lede arbeidet med utvikling og salg av boliger. Næringslokalene (kontor og bygulv) i Bjørvika utvikles parallelt, og bydelen vil få bebyggelse, byrom og tjenestetilbud som styrker Bjørvika som et godt sted å bo, jobbe og besøke. Boligdirektøren vil få en betydelig rolle i det totale utviklingsarbeidet og utformingen av tilbudet rettet mot ulike grupper boligkjøpere.

Den rette kandidaten har «trøkk» og driv for å sikre en høy salgstakt med et riktig prisnivå. Dokumenterte resultater fra utvikling, salg/markedsføring av boligprosjekter, kombinert med interesse for byutvikling er nødvendig.

Les mer om selskapet på osu.no og boibjørvika.no

Ta gjerne kontakt med KinderStiff Consulting ved Hild F. Kinder, tel. 478 25 625 eller Benedikte Stiff, tel. 924 45 661 for ytterligere informasjon.

Søk stilling


Vis flere stillinger: