Daglig leder Oddleif Henriksen i BOH (til venstre) og bedriftsutvikler Bent Halvard Tveit i Mesterhus. Foto: Mesterhus

BOH inn i Mesterhus

Byggmester Oddleif Henriksen (BOH) i Kristiansand går inn som nytt medlem i Mesterhus.

Det skriver Mesterhus i en pressemelding.

BOH ble grunnlagt i 1996, har 32 ansatte, hvorav seks går i lære, og i 2020 hadde de en omsetning på 60 millioner kroner. Frem til nå har entreprenørbedriften stått utenfor kjedesamarbeid.

– Med Mesterhus på laget ruster vi oss til å møte fremtiden ved å bli en enda bedre leverandør til kundene våre, sier daglig leder Oddleif Henriksen i BOH.

Henriksen, som også er formann i Opplæringskontoret for tømrerfaget i Kristiansand, sier at han opplever at Mesterhus er like opptatt av stolte byggmestertradisjoner som han og kollegaene er.

– Med Mesterhus får vi tilgang til arkitekttjenester og solid teknisk støtte i byggeprosjektene fra Mestergruppen Arkitekter. Når vi i tillegg kan tilby attraktive huskonsepter og digital støtte i dialogen om tegninger, løsninger og produkter, vil tilbudet til kundene våre bli enda bedre, sier han.

Kjededirektør Karl Arne Jespersen i Mesterhus sier i pressemeldingen at han gleder seg over at kjeden nå er på plass i Kristiansand med en dyktig og innovativ aktør som BOH.

– Med et så godt omdømme lokalt og med sammenfallende verdier, passer BOH perfekt som medlem i Mesterhus. Vi ønsker dem velkommen til oss! Sier kjededirektøren.

Mesterhus ble etablert i 1970, og har 150 byggmesterbedrifter over hele landet som medlemmer.