Synnøve Lyssand Sandberg. Foto: Oslo S Utvikling
Synnøve Lyssand Sandberg. Foto: Oslo S Utvikling

Blir ny leder for Skanska Commercial Development Nordic i Norge

Synnøve Lyssand Sandberg tar over rollen som leder av Skanska sin enhet for utvikling av næringseiendom i Norge i Skanska Commercial Development Nordic.

Sandberg har lang erfaring fra næringen, og kommer fra rollen som administrerende direktør i Oslo S Utvikling AS. Hun har jobbet som blant annet byggherredirektør i Statsbygg, samt at hun tidligere har jobbet med eiendomsutvikling i Skanska Norge. Hun starter i den nye jobben i høst, skriver Skanska i en pressemelding.

– Synnøve har en meget bred erfaring fra eiendom og prosjektutvikling i Oslo. Med Synnøves erfaring og forretningsinnstilling, kombinert med sterke lederegenskaper vil vi være godt rustet til å fortsette å styrke posisjonen for Skanskas utvikling av næringseiendom i Oslo-området, sammen med resten av Skanska CD-teamet. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Synnøve og ønsker henne velkommen til ledergruppen i Skanska Commercial Development Nordic, sier Jan Odelstam, som leder Skanskas enhet for utvikling av næringseiendom i Norden i meldingen.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til Skanska etter noen fine år i Oslo S Utvikling og Statsbygg. Skanska er et attraktivt og verdidrevet selskap med et tydelig bærekraftsfokus. Jeg ser frem til å skape verdier for aksjonærer og samfunn sammen med Skanska CD-teamet i Oslo. Muligheten til å forme og lede utviklingen av næringseiendom for fremtiden etter korona gleder jeg meg veldig til, sier Synnøve Lyssand Sandberg.

Sandberg erstatter tidligere leder av Skanska Commercial Development Nordic i Norge, Vidar Stokkeland som har valgt å forlate selskapet. Han skal starte i Oslo Areal, opplyser Skanska.