Ove B. Haupberg blir ny CFO i Multiconsult.
Ove B. Haupberg blir ny CFO i Multiconsult.

Blir ny CFO i Multiconsult

Ove B. Haupberg er ansatt som Chief Financial Officer i Multiconsult ASA etter Hans-Jørgen Wibstad.

Han kommer fra stillingen som CFO i Eltel Networks og tiltrer i stillingen 1. september, skriver Multiconsult i en pressemelding.

- Jeg er veldig fornøyd med å kunne ønske Ove velkommen til Multiconsult-. Med lang erfaring og kompetanse innen økonomi, ledelse og strategi, vil Ove være en verdifull bidragsyter i det videre arbeidet med å nå selskapets strategiske ambisjoner samtidig som han blir en viktigbidragsyter inn i konsernledergruppen, sier Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult i meldingen.

Haupberg er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Han har lang erfaring innen økonomi, ledelse og strategi fra store selskaper i ulike bransjer. Haupberg har blant annet vært CFO både i OBOS BBL og COOP Norge.

- Jeg er imponert over den vellykkede omstillingen som Multiconsult har gjennomført de siste årene, og jeg gleder meg til å bidra til å sikre fortsatt god drift, og med det som fundament, bidra i arbeidet med å skape videre vekst og utvikling av virksomheten, sier han.

Hans-Jørgen Wibstad sa opp sin stilling som CFO i Multiconsult i november 2021 for å bli ny CFO i Norwegian Air Shuttle. Han vil ha sin siste arbeidsdag 6. mai. I perioden 6. mai til 1. september vil Unni Kristiansen gå inn i rollen som fungerende CFO.