Benjamin Leirfall Hagen blir en del av A Byggs driftslederteam. Foto: A Bygg Entreprenør
Benjamin Leirfall Hagen blir en del av A Byggs driftslederteam. Foto: A Bygg Entreprenør

Blir driftsleder i A Bygg

A Bygg Entreprenør har ansatt Benjamin Leirfall Hagen i sitt driftslederteam og vil få et særlig ansvar for å følge opp selskapets elektroentrepriser.

Hagen kommer fra stillingen som prosjektleder i AA Elektroinstallasjon.

– Som prosjektleder i AA Elektroinstallasjon har Benjamin jobbet sammen med oss på Aspelin Ramm sitt signaturprosjekt i Alf Bjerkes vei på Alna. Gjennom dette prosjektet lærte vi ham å kjenne som en svært kompetent fagmann med stor arbeidskapasitet. Vi ønsker oss et driftslederteam med variert kompetanse, og Benjamins bakgrunn passer godt inn i dette, sier administrerende direktør Morten Raugstad i A Bygg.

Hagen er en av flere nyansettelser.

– Vi har en ordrereserve som er større enn noen gang og er godt posisjonert i markedet. Det siste året har vi styrket organisasjonen, og med Benjamin ombord står vi enda bedre rustet til å møte oppdragene som ligger foran oss, sier Raugstad videre.

Hagen går inn et av A Byggs prosjekter i Oslo Logistikkpark Drøbak.

– Jeg gleder meg til å jobbe i et entreprenørselskap som er spesialisert innenfor sitt område. Jeg kjenner A Bygg fra underentreprenørsiden, og da jeg ønsket å utvikle meg videre var valget lett. Jeg liker den måten A Bygg jobber på, og jeg liker folkene som jobber der, forteller Hagen i meldingen.