Eli Eiane Klyve. Foto: Novaform
Eli Eiane Klyve. Foto: Novaform

Blir daglig leder i nystartet avdeling i Novaform

Novaform AS har startet avdeling på Husnes i Kvinnherad, og Eli Eiane Klyve er ansatt som daglig leder, og med seg på laget får hun Stian Ersland som kommer fra Kvinnherad kommune.

– Fra og med 1. januar 2023 blir Prosjekt Konsult Kvinnherad AS tatt inn i Novaform, og det er det svært gledelig at Knut Magnar Teigen og Eivind Sjursen blir en del av Novaform-familien, heter det i en melding fra selskapet.

Her pekes det på at Prosjekt Konsult Kvinnherad de siste årene har jobbet med å finne noen som kan ta firmaet videre.

– Når Novaform skulle etablere seg i Kvinnherad tok Prosjekt Konsult kontakt for å høre om dette var av interesse, heter det videre i meldingen.

– Vi har hatt mange spennende prosjekter i løpet av de snart 22 årene vi har holdt på og så begynner vi å bli godt voksne og da er det rett å slippe andre til, sier Knut Magnar Teigen i meldingen. Teigen og Sjursen vil i en periode fremover være med å bidra og videreføre sine erfaringer i Novaform.

Christian Becker, administrerende direktør i Novaform AS, sier han er svært fornøyd med ansettelsen av Eli Eiane Klyve og Stian Ersland, og ikke minst Teigen og Sjursen fra Prosjekt Konsult.

– Novaform starter nå med et godt fundament, og med disse fire ansettelsene får vi et sterkt lag i Kvinnherad, som vi gleder oss til å se i drift, sier han.