<p>125 glade løpere deltok på lørdagens Birkebeinerarrangement i regi av Norcem, Werber/Leca og Byggindustrien. <br></p>

Birkebeinerløpet: Byggenæringen satte preg på løpsfesten (bildekarusell)

Cirka 10.000 løpere deltok på lørdagens Birkebeinerarrangement under strålende forhold. Byggenæringen satte definitivt sitt preg på løpet.

125 deltakere løp Birkebeinerløpet eller Halvbirken i regi av Norcem, Weber/Leca og Byggeindustrien i det som ble en løpefest i terrenget rundt Lillehammer.

Værgudene var på løpernes side og etter lang periode med våte forhold i marka, bidro den siste uka med opphold og sol til at løypa var i god stand. Kun enkelte partier var våte.

Weldu Negash Gebretsadik tok sin fjerde strake seier i Birkebeinerløpet (21 km) med tiden 1:07.08. Veronika Blom vant dameklassen med tiden 1:20.36. Ultrabirken (60 km) ble vunnet av Jon Henry Strupstad med tiden 4:50:41. Petter Soleng Skistad, som løp i regi av Norcem. Weber/Leca og Byggeindustrien, vant Halvbirken på tiden 39:56.

Nærmere 10.000 løpere deltok på alle Birkebeinerarrangementene i helga. Løpebølgen skyller over Norge.