Fornøyde parter - fra venstre Espen Andersen (Isachsen Anlegg), rådmann Jane Short Aurlien i Ski kommune og Per Hobbelstad (Isachsen Anlegg).

BetonmastHæhre inngår kontrakt med Ski kommune

Isachsen, et selskap i BetonmastHæhre-konsernet, har inngått en avtale med Ski kommune om bygging av hovedføringsledning for spillvann mellom Ski og Haugbro. Kontrakten har en verdi på 165 millioner kroner.

Ski kommune skal legge ny hovedoverføringsledning for spillvann fra Ski by til Haugbro for å sanere det eksisterende overføringsanlegget. Prosjektet er det største i vedtatt tiltaksplan for vannforsyning, avløp og vannmiljø i Ski kommune.

- Dette prosjektet er veldig viktig for utviklingen av Ski, og jeg har store forventninger til Isachsen og vår egen prosjektorganisasjon, sier rådmann Jane Short Aurlien i en kommentar.

Prosjektsjef i Isachsen, Espen Andersen, sier han ser frem til å ta fatt på jobben.

- Dette er en stor og viktig jobb for oss. Vi har god erfaring med slik jobber, og har akkurat avsluttet en tilsvarende jobb for Trøgstad kommune, sier Andersen.

Arbeidene starter etter sommerferien, og vil pågå frem til sommeren 2021. Prosjektet vil på det meste engasjere rundt 40 arbeidere.