Ill. KB Arkitekter

BetonmastHæhre bygger Kamfjordverven i Sandefjord for Wolff Eiendom

BetonmastHæhre Buskerud-Vestfold har inngått avtale med Wolff Eiendom AS om bygging av næringslokale og 45 leiligheter i Kamfjordverven i Sandefjord. Prosjektet er en totalentreprise på 145 millioner kroner ekskl. mva. 

Prosjekt Kamfjordverven omfatter næringslokaler med blant annet butikklokaler for Coop Extra, samt 45 leiligheter og en stor, underliggende parkeringskjeller.

Prosjektet oppføres over fire og fem etasjer, der første etasje består av to næringsarealer og parkeringsanlegg. Over dette arealet bygges fire lavblokker med leiligheter.

- Etter en lengre periode med innledende runder, har vi blitt godt kjent med prosjektet og oppdragsgiveren. Vi er nå godt i gang med prosjekteringen og den videre planleggingen, og gleder oss til å komme ordentlig i gang med byggingen, uttaler Eskil Thorkildsen, daglig leder i BetonmastHæhre Buskerud-Vestfold.

Prosjekteringen er i gang og planlagt oppstart på byggeplass er i mai. Med en byggetid på 22 måneder vil prosjektet ferdigstilles i februar 2020.