Styreleder i Betongelementforeningen, Pål Sanne (Kynningsrud Prefab).270 personer deltar på Betongindustridagene.Daglig leder John-Erik Reiersen i Betongelementforeningen.Henriette GrønnStatssekretær Tommy Skjervold i Samferdselsdepartementet.Adm. dir. Ingrid Dahl Hovland i Nye Veier AS.

Betongelementforeningen opplever kraftig løft med Betongindustridagene

Hele 270 personer deltar på Betongindustridagene 2019 i regi av Betongelementforeningen.

- Betongindustridagene er en ny satsing for Betongelementforeningen. Tidligere bar arrangementet navnet Medlemsmøte i Betongelementforeningen, men med Betongindustridagene tar vi dette ett skritt videre og vi treffer nå markedet bredere. Dette viser også igjen i antall deltakere. Vi hadde rekorddeltakelse i fjor med 205 deltakere – i år er vi hele 270 personer samlet på Gardermoen, sier styreleder i Betongelementforeningen, Pål Sanne (Kynningsrud Prefab).

På arrangementet treffes representanter fra både entreprenører, rådgivere og byggherrer, i tillegg til mange personer fra medlemsbedrifter og leverandører.

- Totalt teller foreningen nå 150 medlemsbedrifter, og foreningen spiller i sitt 91. år i virke en viktig rolle i næringen. Det viktigste gjør vi i fellesskap, legger Sanne til.