Ernst Mørtsell begynner i Betong Øst. Foto: Betong Øst
Ernst Mørtsell begynner i Betong Øst. Foto: Betong Øst

Betong Øst ansetter professor

Betong Øst styrker organisasjonen med ansettelsen av Ernst Mørtsell.

– Da muligheten bød seg var det lett å takke ja. Jeg har alltid hatt stor sans for måten Betong Øst jobber på, og jeg går inn i stillingen med mål for øye å aktivt bidra i teknologiarbeidet, sier professor Ernst Mørtsell i en pressemelding.

1. februar tiltrådte han stillingen som seniorteknolog, og har kontorplass på regionskontoret på Heimdal.

– I disse tider hvor det kappes om det mest klimavennlige byggematerialet gjorde jeg mitt livs beste karrierevalg da jeg forlot treverket til fordel for betongen. Svært mye interessant og morsomt har jeg deltatt på opp gjennom årene, men jeg er fortsatt sulten, og med stadige skjerpede krav til miljø og økt fokus på bærekraft blir det spennende å fortsette reisen sammen med fremoverlente kollegaer i Betong Øst, sier Mørtsell.

– Han skal jobbe med sentrale oppgaver, men blir også å bidra der hvor hans spisskompetanse kommer til sin rett, skriver selskapet.

– I min alder er det høyst unaturlig å bytte arbeidsgiver på tampen av yrkeskarrieren, men da jeg nå kan ha basen nært hjemmet var dette helt perfekt. Jeg gleder meg enormt til å komme skikkelig i gang, og med den glød og det engasjement som er hos denne gjengen vil jeg garantert stortrives, sier Mørtsell videre.

– I Betong Øst er vi i utgangspunktet ikke opptatt av titler, men menneskene. Imidlertid må vi innrømme at det ikke er hverdagskost å ansette professorer. Vi er derimot av den klare oppfatning at Ernst vil styrke organisasjonen og tilføre oss mer enn bare fagkompetanse. Han er høyst respektert i bransjen, og sammen med hans gode humør og behagelige fremtoning skal det bli en sann glede å jobbe sammen med han. Det blir litt som å ansette Doc Brown fra filmen «Back to the future», bortsett fra at vi fokuserer på «Into the future», sier teknologisjef Stefan Skjæret i Betong Øst i meldingen.