Kenneth Litland, administrerende direktør Bauhaus Norge og Sverige. Foto: Liza Simonsson
Kenneth Litland, administrerende direktør Bauhaus Norge og Sverige. Foto: Liza Simonsson

Bauhaus åpner nytt varehus på Haugalandet

Bauhaus åpner sitt tredje byggevarehus i Norge, denne gangen i Haugesund.

– Det skal ansettes inntil 150 personer i forbindelse med etableringen, heter det i en melding fra selskapet.

Byggevarehuset blir på totalt cirka 13.000 kvadratmeter og kommer til å ligge ved siden av Amanda Storsenter på Raglamyr. Åpningen er planlagt til mai 2022.

– Vi har lenge vært på utkikk etter den neste passende etableringen i Norge, og vi er nå veldig fornøyde med å endelig ha funnet det rette stedet i Haugesund, hvor vi bygger om et eksisterende lokale for å få fart på åpningen. Med mine norske røtter føles det godt å kunne skape nye arbeidsplasser i regionen, selv om det blir en utfordring å rekruttere til så mange ulike stillinger som butikkmedarbeidere, proffselgere, lagerarbeidere, varehusledelse med mer, sier Kenneth Litland, administrerende direktør for Bauhaus i Norge og Sverige, i meldingen.

Alle tjenester fra Bauhaus som montasjeservice for privatpersoner, proffservice for bedriftskunder og Drive-In vil bli tilbudt i varehuset.

– Netthandelen vår har vokst raskt, men vi må komplettere vår virksomhet i Norge med langt flere fysiske varehus i nær fremtid. Netthandelen har fordeler for noen av våre kunder, fysiske varehus for andre. Vi må levere på alt for å gi den beste servicen til våre kunder fortsetter Litland.