Bas til Takentreprenør

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er en mellomstor takentreprenør like nord for Oslo. De har prosjekter i hele Oslo-regionen både for bedrifter/næringsliv og private. Firmaet har et svært godt arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere som trives på jobb. De ønsker å styrke staben og søker nå etter en dyktig bas til avdelingen for skråtak som kan lede sitt team med medarbeidere. Du vil ha ansvar for daglig oppfølging av prosjekter samt logistikken knyttet til prosjektene. Det ligger også i stillingen utstrakt kundekontakt.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

- Fagbrev enten som tømrer eller blikkenslager

- Noen års relevant erfaring i yrket

- Ansvarsfull og pliktoppfyllende

- Effektiv og nøyaktig

- Evne til å motivere medarbeidere

- Vet hva god kundebehandling er og viser det i praksis

- Har gode kommunikasjonsegenskaper – må beherske norsk muntlig og skriftlig

- Glimt i øyet og positiv innstilling

- Førerkort for bil

Vi kan tilby:

- Konkurransedyktige betingelser

- Et inspirerende og faglig godt miljø

- En variert og utfordrende stilling

- Gode utviklingsmuligheter

Send din søknad snarest til toh@rettbemanning.no. Ring Tormod Høydahl i Rett Bemanning på tlf 930 66 007 for mer informasjon. Søknadene vil bli behandlet fortøpende.

Vis flere stillinger: