Bas betong

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 16,2 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 800 ansatte, hvorav 1 600 fagarbeidere og 1 200 funksjonærer.

Veidekke Bygg Møre og Romsdal utfører bygg- og anleggsoppdrag innen alle kontraktsformer, med vekt på total-, hoved- og samspillsentrepriser. Våre referanseprosjekt favner om både kjøpesentre, bolig- og næringsbygg, offentlige bygg, signalbygg og samferdselsprosjekt. Veidekke Bygg har avdelingskontor i Molde, Kristiansund, Åndalsnes og Ålesund. Vi har ca 90 ansatte i distriktet, og en omsetning på ca 500 mill. Distriktet ledes av Stig Ivar Mork.

FirmaVeidekke Bygg
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist01.05.2024

Veidekke Bygg Møre og Romsdal har flere store og spennende prosjekter i distriktet, og ser etter deg som vil bli med oss på laget.

Vi søker nå etter dyktige og drivende baser for betongarbeid. Det er både anleggsprosjekter med turnusarbeid, 12/9- og 14/14-turnus og byggprosjekter med dagpendling.

Vi søker deg som har fagbrev i betongfaget, praktisk bakgrunn og erfaring fra ledelse av arbeidslag. Som bas for betongarbeider har du ansvar for den daglige driften og planlegging av ukens arbeid. Har du erfaring fra betongarbeid på anlegg er det et pluss. Du sørger for god flyt i produksjonen og har en involverende arbeidsform. Vi ønsker at du er strukturert, selvgående og en drivende leder. Og ikke minst har stå-på-vilje og godt humør.

Veidekke er ledende i bruk av digitale verktøy på byggeplass, og du vil bli en del av et involverende, innovativt og fremtidsrettet arbeidsmiljø der BIM er en del av vår hverdag.

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev innen betongfaget (annen relevant erfaring/kompetanse kan vurderes – vi ansetter også voksenlærlinger)
 • Behersker norsk, svensk eller dansk

Profil

 • Engasjert og ansvarsbevisst
 • Høyt fokus på HMS
 • Selvgående
 • Kvalitetsbevisst
 • Samvittighetsfull
 • Nøyaktig og målrettet
 • Interessert i ny teknologi og digitalisering

Vi tilbyr

 • Fast jobb i et uformelt og godt arbeidsmiljø hos en trygg og seriøs arbeidsgiver.
 • Gode lønnsvilkår og ordninger for forsikring og pensjon
 • Framtidsrettede arbeidsmetoder, gode utviklingsmuligheter og digitale løsninger

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og gode muligheter for kurs og opplæring hos oss. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 12% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Kontakt

Tor Elling Kjersem

907 96 337

Søk stilling

Vis flere stillinger: