Bærekraftsrådgiver

AFRY er et rådgivende ingeniørselskap som leverer prosjektering av alle rådgiverfag innen bygg og samferdsel. Våre ingeniører planlegger fremtidens bærekraftige og effektive byer, barnehager, skoler og leilighetskompleks, større omsorgsbygg som sykehjem og sykehus og enorme samferdselsprosjekter.

Med vel 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen er vi et av de største rådgivermiljøene i Norge. Vi jobber tett sammen med arkitektselskapet Gottleb Paludan, som er heleid av AFRY. AFRY i Norge skaper med sine 900 medarbeidere bærekraftige, fremtidsrettede løsninger gjennom arkitektur, prosjektering og prosjektledelse. AFRY i Norge er en del av det internasjonale AFRY-konsernet, et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn. Vi er 16 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Making Future

FirmaAFRY Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist05.12.2021

Ting skjer når modige dedikerte lagspillere kommer sammen. Vil du være med å gjøre en forskjell? Vil du være med å påvirke hvordan fremtiden ser ut?

Samfunnet vårt er for tiden midt i flere pågående og store overganger, drevet av digitalisering og et krav om mer bærekraftige løsninger. Samfunnet vil endre seg radikalt for store deler av verdens befolkning de neste tiårene. Klimautfordringen krever at vi vurderer hvordan vi lever, jobber, spiser, beveger oss og konsumerer. AFRY vil ta en aktiv rolle i bærekraftig utvikling og øke bevisstheten om positive endringer.

AFRY sin ambisjon er å sikre vellykket, langsiktig og bærekraftig utvikling for våre kunder og vårt selskap i balanse mellom samfunn, miljø og økonomi.

En viktig del av vår samfunnsoppgave handler om å rådgi kunden på den beste løsningen - den beste løsningen med fokus på miljø. Vi har et sterkt engasjement, og en ambisjon om å levere på den oppgaven.

Oppdragene våre spenner fra de store samferdselsprosjektene som E18 Langangen – Rugtvedt, E6 Vinstra-Sjoa (Årets anlegg i 2016 og nominert til Vakre Vegers Pris i 2018), Loftesnesbrui (Vinner av folkets pris – Europeiske stålbygg i 2018), dobbeltsporet jernbane Farriseidet-Telemarkgrense og E16 Bagn-Bjørgo til en lang rekke mellomstore og mindre oppdrag av ulik karakter.

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til prosjekter og utvikling, med et mål om at AFRY skal være en pådriver med å akselerere overgangen mot et mer bærekraftig samfunn.

Kvalifikasjoner:

 • Relevant erfaring fra enten rådgiver, entreprenør eller oppdragsgiver (SVV, Nye Veier eller Bane NOR)
 • Selvstendig, initiativrik og kvalitetsbevisst
 • Bidragsyter til vårt gode arbeidsmiljø
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Sertifisering innen CEEQUAL teller positivt
 • Erfaring med livssyklusanalyser og EPD-er teller positivt
 • Erfaring med klimagassregnskap (NIRAS og VegLCA) teller positivt
 • Erfaring med PAS 2080 teller positivt
 • Du har formell utdannelse bachelor eller master, og snakker og skriver flytende norsk.

Vi tilbyr:

 • Et meget godt arbeidsmiljø faglig og sosialt, preget av kompetente og engasjerte kollegaer
 • En spennende stilling med stor påvirkningskraft og gode utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fem ukers ferie samt fri i romjul og påskeuke
 • Firmahytter og en aktiv personalklubb

Vår visjon er Making Future. Vi er modige, dedikerte lagspillere med driv. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I AFRY løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

Ta gjerne kontakt for en uformell prat. Vi ser fram til å høre fra deg! Kontaktperson: Marimette Rynning, 951 76 606, marimette.rynning@afry.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: