Foto: Backe

Backes Betonmast Bergen-kjøp i boks

Salget av Betonmast Bergen AS til Backe Bergen AS ble gjennomført 22. juni, etter at konkurransetilsynet godkjente oppkjøpet 16.juni.

Backe Bergen AS markerte oppkjøpet av Betonmast Bergen med en teamsamling med deres nå totalt 45 ansatte, skriver Backe i en pressemelding.

Daglig leder i Backe Bergen, Arne Kleivdal, forteller at det har kommet mange positive tilbakemeldinger på oppkjøpet både fra kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.

- Vi ser frem til å jobbe videre med de mulighetene dette gir for selskapet i tiden fremover. Nå er det viktig å få integrert alle våre ansatte, sette den nye organisasjonen og få en god start på samarbeidet og den videre utviklingen i selskapet. De ansatte er vår viktigste ressurs og vi har nå en organisasjon med ansatte som innehar kompetanse som vil utfylle hverandre godt, sier han i pressemeldingen.

Backe Bergen vil samlet sett omsette for 500-600 millioner kroner. De skal også utvikle og styrke sin egenproduksjon innen betongfaget, bygge videre på kompetanse og levere kvalitet til både nye og eksisterende kunder.

- Vi har en god prosjektportefølje, og vi ser frem til å konkurrere med enda større kraft i det lokale Bergens-området, sier Kleivdal i meldingen.